5 “χολιγουντιανά” Rolex και Omega πρόκειται να δημοπρατηθούν σε λίγες μέρες

5 “χολιγουντιανά” Rolex και Omega πρόκειται να δημοπρατηθούν σε λίγες μέρες

Πέραν βέβαια των παραπάνω ισχυρων οίκων, στον συγκεκριμένο τομέα δραστηριοποιούνται και άλλοι οίκοι δημοπρασιών, όπως ο Sotheby’s, ο Antiquorum και η Heritage Auctions, μεταξύ άλλων. Το σκηνικό ωστόσο έρχεται να διαταράξει η εταιρία Bob’s Watches με βάση την Καλιφόρνια, η οποία θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες online εταιρείες πώλησης μεταχειρισμένων Rolex παγκοσμίως.

Πρόσφατα η Bob’s Watches ανακοίνωσε την online δημοπρασία “Iconic Watches of Hollywood”, η οποία περιλαμβάνει τέσσερα εξαιρετικά σπάνια και vintage μοντέλα Rolex και ένα μοντέλο OMEGA. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 23 Νοεμβρίου.

VINTAGE ROLEX SUBMARINER REF 6538 “JAMES BOND”

Όλα τα ρολόγια θα συνοδεύονται απο το πρωτότυπο κουτί και χαρτιά τους, έναν χρόνο εγγύηση, καθώς και εγγύηση γνησιότητας εφ ‘όρου ζωής, κάτι που είναι πολύ σπάνιο ακόμα και για τους μεγαλύτερους οίκους. Η μεγαλύτερη αλλαγή, όμως, είναι ότι οι πλειοδότες δεν θα πληρώσουν προμήθεια για την απόκτηση του “θησαυρού” τους.

VINTAGE ROLEX DAYTONA REF 6239 “PAUL NEWMAN”

Από τα πέντε ρολόγια, το «highlight» είναι ένα Rolex Submariner ref. 6538 με πρώτη τιμή προσφοράς τα 165.000 δολάρια. Η Bob’s Watches επέλεξε αυτό το ρολόι θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στον Σον Κόνερι, ο οποίος φορούσε τον εν λόγω μοντέλο ως πράκτορας 007. Στη συνέχεια υπάρχει ένα Rolex “Paul Newman” Daytona ref. 6239 (τιμή εκκίνησης – 145.000 δολάρια) και ένα Rolex GMT Master “Pussy Galore” ref. 6542 (τιμή εκκίνησης – 150.000 δολάρια).

VINTAGE ROLEX GMT REF 6542 “PUSSY GALORE”

Την δημοπρασία ολοκληρώνουν ένα Rolex Submariner “Steve McQueen” ref. 5512 (τιμή εκκίνησης – 29.000 δολάρια), και ένα σύγχρονο OMEGA Seamaster 300, ένα μοντέλο που φορέθηκε από τον Ντάνιελ Κρεγκ στο Specter (τιμή εκκίνησης – 6.500 δολάρια).

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

 


Σχολιάστε

Σημείωση τα σχόλια θα πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν